EKΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩ?Ν «Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά»

H ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ «Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά», η οποία ασκεί τη διακονία της αγάπης στην απαξιωμένη και περιθωριοποιημένη κοινωνία των κρατουμένων από τό 1978 μέχρι σήμερα, πραγματοποιεί εκδήλωση στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τα 35 χρόνια άσκησής της στο χώρο των Φυλακών, εντός και εκτός Ελλάδος, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 12μ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κ.κ. Θεολόγος, Φιλόλογος και Δημοσιογράφος Χρήστος Κούρτης. Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ. και Δρ. Νομικής κ. Βασίλειος Νικόπουλος. Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών Νικόλαος Μέρτζος. Και τέλος ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Γερβάσιος Ι. Ραπτόπουλος, ο οποίος και καθιέρωσε τη Διακονία αυτή της αγάπης στο χώρο των Φυλακών πριν από 35 χρόνια.

Σας επισυνάπτουμε και την ηλεκτρονική διεύθυνση της Διακονίας www.diakonia-filakon.gr σε περίπτωση που αναζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες παρόλο που το συγκεκριμένο έργο έχει παγκόσμια και καθολική αποδοχή. Το τελευταίο επιβεβαιώνεται και από την υποψηφιότητα του π.Γερβασίου φέτος για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης από τη Νορβηγική Ακαδημία.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.